e
Banner

Etiketler: ayhan özekin



Sanayicinin zorlu pazarlardaki cesur iş ortağı: Baytur


Yayın: 29-09-2012
Kategori: Lojistik

Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’ne yapılan ihracat ve ithalat taşımalarında güçlü acenta ağları, parsiyel taşımacılık hizmetleri, hızlı ve etkin çözümleriyle sanayicilere ‘güven ortamı’ yarattıklarını belirten Baytur Genel Müdürü Olgun Baytöre, “Hızlı ve daha düşük maliyetli yeni servislerle sanayicinin büyük ve bakir pazarlardaki cesur bir iş ortağı olmayı sürdüreceğiz” diyor.

 




Alışan üç stratejik alanda iddiasını artırdı


Yayın: 19-01-2013
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, 2012 yılında sektördeki etkinliklerini artıracak ve hizmet kabiliyetlerini geliştirecek, modernizasyon ve projelere yöneldiklerini söyledi.




Alışan Lojistik kimya sektöründe lojistiğe global vizyon kazandırıyor



Sıvı-toz kimyasal madde taşımacılığında kurumsallaşmış bir şirket olarak öne çıkan Alışan Lojistik 2012’de bu alanda attığı adımlarla dikkat çekti. Hollandalı Interbulk Grup’un Türkiye’deki iş ortağı olan şirket, Gaziantep tesisini de devreye alarak önemli bir yatırıma imza attı. Alışan, ayrıca Procter&Gamble’ın sıvı kimyevi madde nakliyesi süreçlerini yönetmeye başlarken, Avrupa Kimya Taşımacıları Derneği - ECTA’nın hem yönetim kuruluna girdi, hem de Üçlü Sorumluluk Programı’na üye oldu.





Alışan Lojistik Ar-Ge’de sektöre öncülük edecek


Yayın: 23-01-2019
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, 2018’i %40 gibi ciddi bir büyümeyle kapattı. Geçen iki yılda Ar-Ge alanına ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Alışan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, “Hayata geçirdiğimiz Ar-Ge merkezlerimiz ile sektöre yön verme iddiasındayız” dedi.  
 




Alışan filosunu Hama ile büyüttü


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Lojistik

1985 yılından bu yana başta Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında attığı başarılı adımlarla adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, yılın son yatırımını Koluman Grup şirketlerinden Hama ile yaptı. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında Mercedes Benz marka Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.




Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik iş birliğini yeniledi



Prometeon Türkiye ve Alışan Lojistik arasında 2018’de başlayan iş birliği anlaşması güçlenerek devam ediyor. Anlaşma kapsamında filosundaki araçların lastik yönetimini Prometeon Türkiye’ye emanet eden Alışan Lojistik, Pro Services çözüm ailesiyle verimli ve sürdürülebilir hizmet almaya devam edecek.